Filters sluiten
 
  •  
  •  
van tot
2 van 2
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Hyundai ruggedragen bladblazer 33cc
Hyundai ruggedragen bladblazer 33cc
Goed werken doe je met goed materiaal. Dat vinden wij tenminste. Deze Hyundai 33cc bladblazer is een zeer effectieve bladblazer voor het wegblazen en opruimen van bladeren en ander tuinafval. Een zeer betrouwbaar apparaat voor zowel de...
€ 169,00 *
Hyundai ruggedragen bladblazer 52cc
Hyundai ruggedragen bladblazer 52cc
Goed werken doe je met goed materiaal. Dat vinden wij tenminste. Deze Hyundai 52cc bladblazer is een zeer effectieve bladblazer voor het wegblazen en opruimen van bladeren en ander tuinafval. Een zeer betrouwbaar apparaat voor zowel de...
€ 189,00 *
Hyundai trilplaat 54kg 2,8 PK
Hyundai trilplaat 54kg 2,8 PK
Een krachtige Hyundai trilstamper; deze oersterke Hyundai 79cc trilplaat. Een degelijke, duurzame machine met een 4-takt Hyundai benzinemotor. Een tuin, oprit of straattegels aanleggen? Egaliseren, vlak maken en aandrukken van aarde,...
€ 479,00 *
Hyundai trilstamper 77kg 6,5PK
Hyundai trilstamper 77kg 6,5PK
Robuuste Hyundai trilstamper voorzien van een zeer krachtige 6.5PK motor. De trilstamper/sleuvenstamper is geschikt voor smalle doorgangen of moeilijk bereikbare plaatsen met zware, cohesieve bodems, zand, aarde en aardekluiten. De hoge...
€ 999,00 *
2 van 2
Laatst bekeken

Meld u aan!

Schrijf u nu in voor de Hyundai Tools nieuwsbrief en hoor als eerste over;

  • Nieuwe Hyundai Power Products.
  • Speciale aanbiedingen.
  • Handige tips en nieuws over onze producten.
mail